Tots els pobles
Logística de Càrregues Especials

Inici> Producte > Logística de Càrregues Especials

Logística de Càrregues Especials

Introduir

Dlink International Logistics ha acumulat una gran experiència en el transport de càrrega especial durant un llarg període de temps, i el seu abast de transport cobreix tots els països del món, especialment en les categories de cigarrets electrònics i oli de tabac, productes químics, bateries i productes que contenen bateries ( telèfons mòbils, ordinadors, etc.).


característica

● 1.Cigarret electrònic, enviament d'oli de vape

El transport de cigarrets electrònics i oli de vaporització és un dels principals productes de transport de DLINK, que té grans avantatges de transport. DLINK i moltes grans fàbriques nacionals de cigarrets electrònics han llançat una cooperació de transport de llarga durada, en la qual els clients confien

Sense nom-2

● 2.Transport de piles i productes que contenen piles

Els productes carregats pertanyen a la categoria especial d'articles de transport en el transport logístic internacional, que han de proporcionar l'informe d'identificació corresponent i el certificat de qualificació en transportar-los, i després cooperar amb canals específics per a l'enviament, DLINK té canals estables i experiència de transport en el transport d'aquests articles, i maximitza el servei sobre la base de garantir la seguretat i la puntualitat.

● 3.Transport d'altres tipus d'articles especials

Transport d'altres articles especials, com ara: tèxtils, productes químics, aliments, productes per a la cura de la pell, maquinària i equipament, equip mèdic, etc.

Faq
 • Q

  Què és Dlink Global?

  A

  Dlink Global té la seu a Shenzhen i té oficines a Hong Kong, Changsha, Xangai i Los Angeles. És una empresa de transport internacional de primer nivell que s'ha especialitzat en logística i transport internacional durant més de 20 anys. Dlink Global té qualificacions com IATA/CATA/WCA/NVOCC i pot gestionar diversos serveis, inclòs el transport aeri internacional, l'enviament de contenidors, l'enviament LCL (Less than Container Load), el transport de càrrega a granel, l'enviament, l'emmagatzematge, el lliurament, la corretja de duanes, la declaració d'inspecció. , recollida de mercaderies, assegurances i molt més.

 • Q

  Quins són els avantatges del servei i les rutes de Dlink Global?

  A

  Servei d'avantatges: a partir de la Xina/Hong Kong, Dlink Global ofereix serveis de transport aeri amb rutes que cobreixen Europa, Amèrica, Orient Mitjà, Àfrica i altres regions.


  Rutes especialitzades: serveis de xàrter exclusius per a la distribució nacional a Rússia, fent de Dlink Global la primera empresa xinesa de xàrter per a Rússia.


  Rutes específiques del projecte: solucions de transport especialitzades per a cigarrets electrònics i oli de vaporització, que serveixen com un dels primers transportistes per a enviaments de cigarrets electrònics a la Xina.


  Solucions especialitzades: Dlink Global ofereix solucions de transport professionals per a equips mèdics, instruments, productes electrònics, reactius, càrrega de grans dimensions i molt més.

 • Q

  Hi ha restriccions als productes per al transport aeri internacional?

  A

  La càrrega aèria es classifica en mercaderies generals, productes amb bateries, peribles, productes farmacèutics, mercaderies perilloses i altres categories. Els requisits específics per al tipus de càrrega i l'embalatge es determinen en funció de la companyia aèria, el tipus d'aeronau, els ports de sortida i de destinació.

 • Q

  Com es garanteix la seguretat de les mercaderies?

  A

  Dlink Global ofereix solucions professionals de transport i realitza inspeccions rigoroses de l'embalatge extern de les mercaderies en cada fase operativa per garantir la seva estabilitat. Per als articles de gran valor, l'empresa ajuda els clients a adquirir una cobertura d'assegurança integral per protegir els seus interessos. En cas de pèrdua o dany de la mercaderia, Dlink Global ajudarà els clients a presentar les reclamacions necessàries.

 • Q

  Quin és el termini de transport?

  A

  Amb més de 20 anys d'experiència, Dlink Global ha acumulat una experiència madura en rutes de transport, processos operatius i eficiència del servei. L'empresa ofereix una varietat de solucions de transport adaptades als requisits de temps específics dels diferents clients, assegurant que compleixin les necessitats dels clients en múltiples dimensions, incloses solucions, preus, temps i servei.

Sense nom-14
Sense nom-15
Sense nom-16
força

Per què Nosaltres

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1