Tots els pobles
Notícies

Inici> Notícies

Tornem-hi! Dlink International Logistics va ser convidat a assistir a la 8a Conferència Anual de Conquerors Cargo Network (CQR)

Hora de publicació: 2023-02-16 Vist: 68

La vuitena conferència anual de Conqueror (CQR) es va celebrar recentment a Phuket, Tailàndia. La conferència anual CQR és una de les conferències més influents i de gran perfil de la indústria logística global. Pretén oferir una oportunitat perquè els socis globals es trobin cara a cara i desenvolupin relacions comercials mútuament beneficioses mitjançant la plataforma CQR. Com a representant d'aquesta conferència, Dlink International Logistics va ser convidat i va assistir a la conferència.La conferència va començar amb un còctel relaxat i gratuït. Els nostres socis de Dlink International van assistir disfressats i van mantenir una gran conversa amb els representants d'altres transitaris globals. Per descomptat, això també va establir una bona base per a les reunions empresarials que van seguir.A la reunió de negocis, els socis de Dlink International van discutir els articles de servei diari (transport aeri internacional, enviament de contenidors, consolidació de càrrega a granel ......) i el futur pla de desenvolupament de Dlink International amb altres participants i van discutir el desenvolupament futur. direcció de la indústria logística internacional, intercanviar les demandes dels mercats logístics nacionals i estrangers i buscar conjuntament una cooperació guanyadora.Conqueror Freight Network (CQR) és l'única xarxa de transport de mercaderies independent de qualitat reconeguda del sector, reconeguda i certificada per ELITE Association Logistics Network (ELITE). Els seus membres es troben a 262 ciutats de 143 països d'arreu del món. L'organització reuneix transitaris de qualitat a totes les grans ciutats, treballant estretament entre ells per ampliar el seu abast, reduir costos i riscos i permetre'ls competir en condicions d'igualtat amb les empreses internacionals més grans.

A través d'aquest intercanvi amb altres transitaris, el concepte de proporcionar serveis de logística càlid per part de Dlink International Logistics ha estat molt reconegut pels seus companys, i està encara més determinat que la direcció de desenvolupament futur de Dlink International és comprendre profundament les necessitats dels clients i proporcionar-los una experiència logística més còmoda, segura i més assequible!

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1