Tots els pobles
Notícies

Inici> Notícies

Treballa desesperadament juga desesperadament!

Hora de publicació: 2023-02-16 Vist: 76

La conferència anual C5C es va celebrar a Munic, Alemanya, tal com estava previst. Els nostres socis de Dlink International Logistics van ser convidats a assistir a la conferència. El programa de quatre dies va estar ple de reunions serioses i activitats lúdiques a l'aire lliure, que van resultar molt fructíferes per als nostres socis.Durant les reunions individuals, els nostres socis van intercanviar idees amb els seus homòlegs de diferents països i regions i van discutir els problemes trobats en la cooperació logística diària i, mitjançant la comunicació i l'intercanvi, es va aclarir la direcció futura de la cooperació. Mitjançant la comunicació i l'intercanvi, la direcció futura de la cooperació serà més clara.


3.3

3.4


Després de les intenses xerrades, hi va haver una celebració relaxada. Al banquet de la cervesa, els nostres socis es van reunir amb vells i nous amics, es van posar al dia amb vells amics i xerrant amb nous amics, cosa que els aproparà i es creu que serà més beneficiós per a la futura comunicació i intercanvi laboral.


3.5

3.6


Després d'això, vam visitar les muntanyes nevades de Munic i la fàbrica de whisky. ...... Els socis de Dlink International Logistics van abandonar les seves condicions laborals habituals i van gaudir de l'abraçada de la natura. Muntanyes ondulades, avets nets, una escena de descompressió verda als ulls, un paisatge magnífic de la natura!


Treballar dur jugar dur. El viatge C5C, els socis internacionals de Dlink es van beneficiar molt de l'estreta comunicació per aprofundir en la comprensió tàcita dels altres i de l'itinerància alegre per promoure l'amistat mútua. Es creu que mitjançant l'acoblament i l'intercanvi d'aquesta reunió, Dlink International Logistics s'ampliarà en el camí del desenvolupament de rutes directes en el futur. Seguint endavant, el futur de Dlink International Logistics serà encara millor!

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1