Tots els pobles
Servei de Ferrocarrils

Inici> Producte > Servei de Ferrocarrils

Servei de Ferrocarrils

Introduir

El transport ferroviari és un dels principals modes de transport en el transport de comerç internacional, només per darrere del transport marítim en el comerç internacional. També és un dels principals negocis de la logística internacional directa, i els seus majors avantatges són un volum més gran, una velocitat més ràpida, uns riscos de transport significativament menors que el transport oceànic i la capacitat de mantenir un funcionament puntual durant tot l'any.

característica

Volum més gran, velocitat més ràpida, transport significativament menys arriscat que el transport oceànic i la capacitat de mantenir les operacions puntuals durant tot l'any

Procés d’operació
  • Confirmeu la comissió i proporcioneu informació sobre la mercaderia

   (1) Informació detallada de l'enviament de càrrega (nom xinès i anglès, codi HS, nombre de peces d'embalatge, pes net, pes brut, per a una única càrrega amb sobrepès, cal proporcionar un esquema d'embalatge)

   (2) Confirmació de la necessitat de serveis com el remolc o la connexió ferroviària nacional al lloc d'origen.

  • Col·lecció de fotos de l'armari de càrrega i l'armari de càrrega

   (1) S'han de proporcionar un total de 8 fotos per proporcionar caixes buides, carregades a la meitat, carregades a tres quarts, completament carregades, mig tancades, totalment tancades, primer pla del número de pany, etc., respectivament.

   (2) La càrrega del contenidor ha d'estar equilibrada, carregada i fixada fermament, si hi ha un pes parcial, pot produir una recàrrega, no només costos addicionals, sinó que també pot retardar el calendari de transport.

  • Despatx i inspecció de duanes

   (1) Declaració duanera preenregistrada, contracte comercial (segell), factura, llista d'embalatge, apoderament de declaració duanera (segell)

   (2) La inspecció legal de mercaderies ha de proporcionar una inspecció legal de despatx duaner de mercaderies, unitats de producció i venda i llicència comercial del destinatari o expedidor, una còpia del certificat de registre duaner.

   (3) Tots els documents i la informació de la declaració duanera han d'omplir el número de caixa, l'import de la factura és coherent amb l'import declarat i el pes brut i el nombre de peces de mercaderies han de ser coherents amb la duana declarada.

   (4) Abans de l'enviament, confirmeu amb el destinatari per avançat si les mercaderies necessiten altres documents (i si necessiten l'original), com ara certificat sanitari, certificat d'inspecció de plantes, certificat d'origen, llicència d'importació, etc. al port de trànsit. i despatx de duana a la destinació.

  • La càrrega arriba a la terminal d'origen

   Càrrega a l'estació, el conductor ha de portar al magatzem, retornar la llista de contenidors, la llista de pesatge, la llista de càrrega (tota la informació ha de ser original i segellada) la càrrega a l'estació ha de conduir 4 dies abans de la finalització.

  • despatx de duana
  • Sortida
  • Elaboració del coneixement de transport

   Després de la sortida internacional, fem el coneixement d'embarcament segons el número de caixa, el número de segell i altra informació.

  • Arribada de càrrega al port de destinació i despatx de duana
  • Torneu el contenidor al port de destinació després de l'alliberament

   El destinatari del port de destinació retorna el contenidor al pati designat amb el document ATB i el codi de recollida.

Faq
 • Q

  Què és Dlink Global?

  A

  Dlink Global té la seu a Shenzhen i té oficines a Hong Kong, Changsha, Xangai i Los Angeles. És una empresa de transport internacional de primer nivell que s'ha especialitzat en logística i transport internacional durant més de 20 anys. Dlink Global té qualificacions com IATA/CATA/WCA/NVOCC i pot gestionar diversos serveis, inclòs el transport aeri internacional, l'enviament de contenidors, l'enviament LCL (Less than Container Load), el transport de càrrega a granel, l'enviament, l'emmagatzematge, el lliurament, la corretja de duanes, la declaració d'inspecció. , recollida de mercaderies, assegurances i molt més.

 • Q

  Quins són els avantatges del servei i les rutes de Dlink Global?

  A

  Servei d'avantatges: a partir de la Xina/Hong Kong, Dlink Global ofereix serveis de transport aeri amb rutes que cobreixen Europa, Amèrica, Orient Mitjà, Àfrica i altres regions.


  Rutes especialitzades: serveis de xàrter exclusius per a la distribució nacional a Rússia, fent de Dlink Global la primera empresa xinesa de xàrter per a Rússia.


  Rutes específiques del projecte: solucions de transport especialitzades per a cigarrets electrònics i oli de vaporització, que serveixen com un dels primers transportistes per a enviaments de cigarrets electrònics a la Xina.


  Solucions especialitzades: Dlink Global ofereix solucions de transport professionals per a equips mèdics, instruments, productes electrònics, reactius, càrrega de grans dimensions i molt més.

 • Q

  Hi ha restriccions als productes per al transport aeri internacional?

  A

  La càrrega aèria es classifica en mercaderies generals, productes amb bateries, peribles, productes farmacèutics, mercaderies perilloses i altres categories. Els requisits específics per al tipus de càrrega i l'embalatge es determinen en funció de la companyia aèria, el tipus d'aeronau, els ports de sortida i de destinació.

 • Q

  Com es garanteix la seguretat de les mercaderies?

  A

  Dlink Global ofereix solucions professionals de transport i realitza inspeccions rigoroses de l'embalatge extern de les mercaderies en cada fase operativa per garantir la seva estabilitat. Per als articles de gran valor, l'empresa ajuda els clients a adquirir una cobertura d'assegurança integral per protegir els seus interessos. En cas de pèrdua o dany de la mercaderia, Dlink Global ajudarà els clients a presentar les reclamacions necessàries.

 • Q

  Quin és el termini de transport?

  A

  Amb més de 20 anys d'experiència, Dlink Global ha acumulat una experiència madura en rutes de transport, processos operatius i eficiència del servei. L'empresa ofereix una varietat de solucions de transport adaptades als requisits de temps específics dels diferents clients, assegurant que compleixin les necessitats dels clients en múltiples dimensions, incloses solucions, preus, temps i servei.

33
88
Sense nom-17
Sense nom-18
força

Per què Nosaltres

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1