Tots els pobles
Sobre Nosaltres

Inici> Sobre Nosaltres

Perfil de l'empresa

信 图片 _20230227162658

La xarxa global de Dlink cobreix ciutats clau d'arreu del món, com Hong Kong, Shenzhen, Guangzhou, Qingdao, Xangai a la Xina i Los Angeles als EUA. Les grans associacions amb molts agents de tot el món han ajudat a servir als nostres clients. Tenim més de 200 agents a l'estranger que provenen d'Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, el sud-est asiàtic, Austràlia, Orient Mitjà i Àfrica.

Un dels nostres avantatges més importants és que som capaços d'oferir el servei més professional i convincent als nostres clients amb l'alta eficiència però amb una tarifa baixa en qualsevol càrrec. Pensem en la millor solució logística per als nostres clients basant-nos en la millor tarifa de transport i maneres convenients d'operar després d'aplicar els seus requisits en el temps, l'espai disponible i el despatx de duana. Sempre fem tot el possible per assegurar el que és millor per als clients.

Dlink Global compta amb equips professionals en molts camps amb la professionalitat i experiència més extremes per garantir una alta eficiència i qualitat. Sempre podem adquirir la informació logística de primera mà i després ajustar les estratègies més adequades amb anys d'experiència professional en logística.

DlinkGlobal Logistics sempre s'ha dedicat a oferir un servei càlid als seus clients, i això és el que tots en aquesta família sempre tenen en compte com a base bàsica per al pròsper desenvolupament de l'empresa.

Creiem que, per establir una relació sòlida amb els clients i després romandre irrompible, hi ha d'haver unes regles clau a seguir; Per pensar el que necessiten; Per aconseguir el que volen; Per millorar el que esperen.

Dlink Global consta de tants experts en logística sorprenents amb habilitats sòlides, experiència laboral abundant i recursos únics a la societat. El seu treball laboriós i la seva passió per la carrera sempre poden tocar el cor dels clients i finalment guanyar-se la seva confiança. Qualsevol persona Dlink s'ha compromès a fer el millor primer i, després, a oferir als clients el millor del millor.

Demostració

About11
About12
About13
About14
0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7

Àlbum d’empresa

19
18
17
16
15
14
13
12
11
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1

nostre soci

Aerolínies cooperatives

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1