Tots els pobles
Càrrega aèria internacional

Inici> Producte > Càrrega aèria internacional

Càrrega aèria internacional

Introduir

El servei de transport aeri internacional és el servei bàsic més avantatjós de la logística internacional directa! La logística internacional directa s'ha establert en el camp del transport aeri internacional durant 20 anys i ha dut a terme una estreta cooperació amb els clients nacionals i estrangers. L'empresa ha guanyat els elogis unànimes dels clients amb el propòsit d'integritat i servei, ha guanyat un mercat considerable amb la seva súper eficiència ràpida, segura i puntual, ha escurçat molt el temps de lliurament i ha jugat un gran paper en l'acceleració de la rotació de capital i la circulació de la cadena de subministrament logístic.

característica

Ràpid, segur i puntual, que ha tingut un gran paper en l'acceleració de la rotació de capital i la circulació de proveïdors

Procés d’operació
  • Consulta del propietari
  • Oferir
  • Acceptar l'enviament del propietari
  • Reserva
  • Emmagatzematge
  • Declarar a la duana
  • Confirmació i modificació del coneixement d'embarcament
  • Signa la factura
  • Liquidació de despeses
  • Lliurament financer
Faq
 • Q

  Què és Dlink Global?

  A

  Dlink Global té la seu a Shenzhen i té oficines a Hong Kong, Changsha, Xangai i Los Angeles. És una empresa de transport internacional de primer nivell que s'ha especialitzat en logística i transport internacional durant més de 20 anys. Dlink Global té qualificacions com IATA/CATA/WCA/NVOCC i pot gestionar diversos serveis, inclòs el transport aeri internacional, l'enviament de contenidors, l'enviament LCL (Less than Container Load), el transport de càrrega a granel, l'enviament, l'emmagatzematge, el lliurament, la corretja de duanes, la declaració d'inspecció. , recollida de mercaderies, assegurances i molt més.

 • Q

  Quins són els avantatges del servei i les rutes de Dlink Global?

  A

  Servei d'avantatges: a partir de la Xina/Hong Kong, Dlink Global ofereix serveis de transport aeri amb rutes que cobreixen Europa, Amèrica, Orient Mitjà, Àfrica i altres regions.


  Rutes especialitzades: serveis de xàrter exclusius per a la distribució nacional a Rússia, fent de Dlink Global la primera empresa xinesa de xàrter per a Rússia.


  Rutes específiques del projecte: solucions de transport especialitzades per a cigarrets electrònics i oli de vaporització, que serveixen com un dels primers transportistes per a enviaments de cigarrets electrònics a la Xina.


  Solucions especialitzades: Dlink Global ofereix solucions de transport professionals per a equips mèdics, instruments, productes electrònics, reactius, càrrega de grans dimensions i molt més.

 • Q

  Hi ha restriccions als productes per al transport aeri internacional?

  A

  La càrrega aèria es classifica en mercaderies generals, productes amb bateries, peribles, productes farmacèutics, mercaderies perilloses i altres categories. Els requisits específics per al tipus de càrrega i l'embalatge es determinen en funció de la companyia aèria, el tipus d'aeronau, els ports de sortida i de destinació.

 • Q

  Com es garanteix la seguretat de les mercaderies?

  A

  Dlink Global ofereix solucions professionals de transport i realitza inspeccions rigoroses de l'embalatge extern de les mercaderies en cada fase operativa per garantir la seva estabilitat. Per als articles de gran valor, l'empresa ajuda els clients a adquirir una cobertura d'assegurança integral per protegir els seus interessos. En cas de pèrdua o dany de la mercaderia, Dlink Global ajudarà els clients a presentar les reclamacions necessàries.

 • Q

  Quin és el termini de transport?

  A

  Amb més de 20 anys d'experiència, Dlink Global ha acumulat una experiència madura en rutes de transport, processos operatius i eficiència del servei. L'empresa ofereix una varietat de solucions de transport adaptades als requisits de temps específics dels diferents clients, assegurant que compleixin les necessitats dels clients en múltiples dimensions, incloses solucions, preus, temps i servei.

信 图片 _20200716215351
微 信 图片 _20200716215344 (1)
信 图片 _20200826142604
信 图片 _20200826142601
força

Per què Nosaltres

Categories populars

ASSOCIACIÓ LOGÍSTICA

7
6
5
4
3
2
1